Hold nu kæft det så sgu da meget godt ud…… tænkte jeg da min krop på et nanosekund hvirvlede rundt på den spejlblanke parkeringsplads. Godt jeg havde den tykke jakke på så skete der da ikke noget. Jeg havde godt nok lidt ondt i armen men det var bare slaget. Dagen efter; 2. Juledag …. Præsterede jeg julefrokost til 15 mennesker – for den der forstuvet arm skulle bare bruges. Men lægen på akutmodtagelsen om aftenen sagde noget andet. Dit håndled er brækket min ven sagde den flinke læge – 4 UGER I GIPS.

Hvorfor fortæller jeg denne lille historie ?? . Det handler om når alting går for stærkt – når hovedet styrer mere end kroppen – når man ikke ….. eller når JEG ikke vil lytte. Mit billede af hvad det var jeg oplevede var vildt forskelligt fra hvad det var min mand så – ham der samlede mig op på pladsen. AV – det gjorde ondt sagde han. Næ resonerede jeg det er ok – jeg er ok- vi skal videre. Benægt benægt benægt. Jeg var i kontrol oplevede jeg – min mand så noget der var uden kontrol. Realitets tjek ….jeg havde ikke styr på noget som helst og havde brug for hjælp……

Anne Leonhard
Det vælter ind med metoder og forskellige tilgange til psykisk ubehag. Grunden til at jeg ikke kalder det stress, angst, depression eller andre fine titler er ikke fordi jeg underkender diagnoser og deres betydning, det er altid en gave at vide hvad det er man har med at gøre. Men dybest set udtrykker de alle et fysisk og psykisk ubehag. Jeg troede aldrig jeg skulle slippe af med min mistillid til livet. Ikke fordi jeg har været selvmordstruet – det har jeg aldrig været. Men jeg har som generationer af kvinder i min familie set andre mennesker som en trussel imod min verden, samtidig med at jeg havde brug for en jeg kunne gemme mig bag ved – og gerne en mand. Jeg er så glad og stolt over at jeg nu er istand til at stå helt alene uden at gemme mig bag nogen eller noget. For mit vedkomne var det trans biologisk traume terapi der gjorde udslaget. Jeg fik arbejdet med mit fysiske og psykiske ubehag ved at skulle træde frem og være synlig.

Anne Leonhard
Der var ingen der havde fortalt mig at det jeg begav mig ud i var en game changer. Mit liv var kaos – altså mest indre kaos. Jeg gik nærmest først i puberteten da jeg var 30 fordi jeg altid har været den flinke, søde, rare, pligtopfyldende pige. Oprøret mod mand, børn, forældre, søskende. Ingen kunne gøre noget rigtigt, heller ikke mig selv. Når man så i den situation møder det ene menneske på vejen der siger de magiske ord, hvad er dit ansvar. Hold kæft hvor blev jeg sur. Der var der ikke noget af det der var mit ansvar. Lige der for 20 år siden begyndte jeg at vikle mig ud af alle traumer jeg var viklet ind i. For da jeg havde sundet mig nogle dage kunne jeg godt se at hvis ikke jeg tog ansvar for mig og det der var mit….. hvem skulle så ?

Anne Leonhard
heyyy der er noget eller nogen der stjæler min tid ! Kender du den følelse. Du sidder i stolen og bliver lidt små vred og irriteret over at der er nogen der stjæler din tid. Du når ikke det du gerne vil eller det du plejer. Tak et seriøst kik på dine tanker. De kan om nogen være en tidsrøver – også uden du er bevidst om det. Jeg har haft flere perioder i mit liv hvor verden har været utilstrækkelig, andre mennesker har stjålet min tid, det har i hvertfald ikke været noget jeg selv har været herrer over – det der skete i mit liv var ude af mine hænder. Men da jeg løftede hovedet fra puden og kikkede ud af sprækken på den dyne jeg havde trukket over mig opdagede jeg at mine tanker havde stået i kø for at blokerer min vej. Det var ikke mand og børn, mennesker ude i verden det var mig selv. Jeg har i de perioder brugt tankefelt terapi og meditation til at få stoppet den negative spiral

Præcis som naturen er dine kræfter også stærke. Tit kan det virke som en håbløs opgave når udvikling går igennem dine fysiske fornemmelser i kroppen – men din gave ligge i kroppen. Du skal bare løsne båndet. <3

Anne Leonhard
Din krop er en idiot og skaber kun problemer for dig …… ubehag skal tales væk . Sådan tænkte jeg også engang.
Jeg har skabt balance i mit nervesystem, ved at lytte til min krop. Jeg opdagede at min Stress, angst og depression ikke sad i jobbet, familien, hverdagen osv . Det sad i mit overbelastet nervesystem.
Tankefeltterapi var med til at tage energien ud af mit fysiske og psykiske ubehag. Nej jeg løber ikke rundt med armene over hovedet og skriger LYKKELIG. Jeg arbejde konstant kontinuerligt med at skabe en hverdag hvor mit nervesystem ikke bliver overbelastet – det lykkes nogen gange – andre gange bider jeg i græsset men jeg ved hvad det handler om og kommer videre. Kontakten til mig selv og min krop via Tankefeltterapi gør at jeg kan berolige mig selv.
Nogen bliver bange for hvad deres krop fortæller dem. Andre kan intet mærke. Nogen syntes det er noget pjat at arbejde med deres fysiske og psykiske ubehag gennem kroppen og de traumer der gemmer sig der. Tro på at der ligger viden og indsigt i din krop hvis du bare lytter.

Min erfaring viser at hvis du lytter til dit ubehag og giver dig tid – så giver det resultater.

Interesser og bevidsthedsarbejde

posted in: Blog 0

Hvad kalder man det jeg laver? … terapi…. Healing…. Alternativ behandling…. Kært barn har mange navne. Jeg vælger at kalde det bevidsthedsarbejde. For det er det jeg arbejder med. Det kan godt være jeg rent med min uddannelser baggrund er … Læs mere

Call Now ButtonBestil tid via sms eller ring