Om mig

Jeg er bland andet uddannet psykoterapeut og hypnoterapeut, og jeg vil gerne hjælpe dig  med at opnå mere glæde, tilfredshed og balance i dit liv. Jeg tror på, vigtigheden af at behandle hele mennesket - både krop, sind og ånd – netop for at opnå varig forandring.

Jeg ønsker at skabe et trygt og støttende rum for dig, hvor du kan udforske dine følelser og udfordringer uden frygt for at blive dømt eller kritiseret. Terapi er lige så meget et samarbejde som det er din personlige proces , hvor du og jeg arbejder sammen for at identificere og tackle de underliggende årsager til dine problemerne.

Som hypnoterapeut bruger jeg hypnose som en dybdegående teknik til at hjælpe dig  med at frigøre dig fra negative tankemønstre og overbevisninger, der kan hindre dig i at nå dine mål.

Uanset om du har kæmpet med angst, depression, stress eller andre udfordringer i livet, er jeg her for at hjælpe dig med at opnå mere balance og trivsel.

Begynde din rejse her, mod mentalt, fysisk  og følelsesmæssigt balance

 

#Psykoterapeut MPF #Reiki healer #Special pædagog #Tankefeltterapeut #Transbiologisk traume terapeut #Sexolog #Hypnoterapeut

Jeg har aldrig gået den snor lige vej,  men alt har peget på, at jeg skal udvikle mennesker.

 

Jeg er bevidst om, at livet kan være udfordrende, og at vi som mennesker kan opleve smerte og lidelse. Men jeg tror, at ved at acceptere og omfavne vores smerte, kan vi lære og vokse som individer og finde en dybere mening og forståelse i vores liv.

Eksistentielle samtaler er en måde at opdage og undersøge dine værdier, tro og livssyn. Det kan hjælpe med at skabe en større forståelse af dig selv og din plads i verden og i samfundet.

 

Jeg tror også på, at vores handlinger og valg har en dyb indvirkning på vores skæbne og verden omkring os. Vi har en frihed til at vælge vores egen vej og skabe vores eget liv, men med denne frihed kommer også et ansvar.

Eksistentielle samtaler kan være udfordrende og føre til følelsesmæssig ubehag eller indre konflikt. I samtalerne med mig vil du altid blive respektere for at være dig med dine  synspunkter og holdninger, jeg vil udfordre din tænkning men altid respekterer dig.

Eksistentielle samtaler er en værdifuld og meningsfuld måde at udforske livets store spørgsmål på, og kan være en vigtig del af din personlig vækst og udvikling. Det kan også føre til en større følelse af sammenhæng og tilfredshed med livet.