Hvad ønsker du at ændre på – En livsomvæltning

Hvad ønsker du ar ændre på i dit liv ?

Der var ingen der havde fortalt mig at det jeg begav mig ud i var en game changer.

Mit liv var kaos - altså mest indre kaos. Mit oprør mod den altid  flinke, søde, rare, pligtopfyldende pige, kom sent. Oprøret retteded sig imod mand, børn, forældre, søskende, alle der stod i vejen. Ingen kunne gøre noget rigtigt, heller ikke mig selv.

Jeg mødte så et  menneske på vejen der siger de magiske ord, hvad er dit ansvar. Hold kæft hvor blev jeg sur.

Der var der ikke noget af det der var mit ansvar.

Lige der for 20 år siden begyndte jeg at vikle mig ud af alle traumer jeg var viklet ind i. For da jeg havde sundet mig nogle dage kunne jeg godt se at hvis ikke jeg tog ansvar for mig og det der var mit….. hvem skulle så ?

 

At ændre på ting i  livet  kan virke som en skræmmende. Nogen gange overvældende , men det er en mulighed for at opnå større tilfredshed, glæde og lykke. Hvis du er klar til at tage skridt til at skabe den forandring, du ønsker

Hvad er det du ønsker at ændre på?.

Nogen gange kommer det fra dig selv andre gange kommer det med nogle af de relationer du omgiver dig med. Måske er du ved at miste en relation fordi du bliver ved med at skubbe ham eller hende væk fra dig. Det kan også være i din  din karriere, livsstil  eller noget helt andet. Men gør dig selv en kæmpe tjeneste og tænk grundigt over, hvad du ønsker at opnå, hvordan du ønsker at ha' det.

Hvad ønsker du at ændre på . Hvad er det i din hverdag der skal forandres?. At ændre dine mønstre kræver ansvar og beslutsomhed. Du er ansvarlig for dine handlinger, og det er vigtigt at tage ansvar for dine valg og beslutninger. Du vil måske møde modgang undervejs. Men det er vigtigt at huske, at du altid kan vælge at tage ansvar og fortsætte fremad.  Det er vigtigt at være tålmodig med dig selv i processen. Der vil være op- og nedture, men husk på, hvorfor du startede din rejse.

Fortsæt med at tage de små skridt, der fører dig til følelsen af at være let og fredfyldt. Alt er en proces og en proces er som at pille et løg. Løg har mange lag