Forløb

Find dit kommende forløb 1:1 eller gruppeforløb

At følge et gruppeforløb med hypnoterapi kan være en effektiv måde at arbejde med forskellige udfordringer på, samtidig med at man får muligheden for at dele sine erfaringer og lære af andre i samme situation.

Hypnoterapi kan være en effektiv behandlingsform for en række forskellige udfordringer.  Det kan være vægttab, rygestop, flyskræk, o.a former for fobier og angst.

Ved at deltage i et gruppeforløb med hypnoterapi kan du drage fordel af en professionel terapeuts ekspertise samtidig med, at du får mulighed for at dele og lære fra andre deltagere.

 

Andre fordel ved ved at deltage i et gruppeforløb med hypnoterapi, er at du får støtte af andre der arbejder mod det samme mål. Det kan også være en mulighed for at dele dine oplevelser og udfordringer med andre, der forstår, hvad du går igennem.

En sikker bivirkning ved deltagelse er øget selvværd, selvtillid, selvaccept og ændre negative tankemønstre og adfærdsmønstre,

 

Hvad kan du forvente når du deltager i workshop i selvhypnose eller 1:1 forløb 

 

Et trygt og støttende miljø, hvor du kan udforske, udfordre og udvikle dig selv.

 

Kraftfulde værktøjer til at nå ind i dit underbevidste sind, hvor mange af dine vaner, overbevisninger og mønstre er gemt.

 

Omskrive dine negative tanker og mønstre, til positive støttende tanker, der kan drive dig frem mod dine mål.

 

Du opleve en styrkelse af dit selvværd og selvtillid og  opdage dine specielle og unikke  kvaliteter og lære at elske og acceptere dig selv fuldt ud.

 

Ro i tanker, finde din indre styrke og slippe stress og negative overbevisninger.

 

Uanset om du står over for specifikke udfordringer eller bare ønsker at forbedre dit generelle velvære, er vores workshops det rette sted for dig.

Gruppeforløbene er designet til at tilbyde støtte, vejledning og redskaber, der kan føre dig mod en dybere forståelse af dig selv og din livsvej, uanset om det er rygestop, vægttab, stress eller generel personlig udvikling, du ønsker at arbejde med.

 

Tankefeltterapi og hypnoterapi er effektive metoder til at frigøre blokeringer og følelsesmæssige spændinger i kroppen. Ved at kombinere akupressurpunkter og fokuseret tankearbejde hjælper jeg dig med at frigøre dig fra fortidens byrder og skabe en følelse af flow og lethed i dit liv. Du vil lære at håndtere stress, angst og negative følelser på en mere konstruktiv måde.

Identificer og frigør blokeringer, der kan hindre dig i at skabe de positive forandringer i dit liv.

Frigør Blokeringer og Skab Flow.

Din Rejse mod Personlig Vækst Begynder Her !!!!!