Følelsesmæssige udfordringer

Tankefeltterapi, hypnose og psykoterapi var med til at tage energien ud af mit fysiske og psykiske ubehag

Din krop er en idiot og skaber kun problemer for dig ...... ubehag skal tales væk . Sådan tænkte jeg også engang.
Jeg har nu skabt balance i mit nervesystem, ved at lytte til min krop.

Jeg opdagede at min Stress, angst og depression ikke sad i jobbet, familien, hverdagen.

Mine følelsesmæssige udfordringer sad i mit overbelastet nervesystem.

Nej jeg løber ikke rundt med armene over hovedet og skriger LYKKELIG. Jeg arbejde konstant kontinuerligt med at skabe en hverdag hvor mit nervesystem ikke bliver overbelastet - det lykkes nogen gange - andre gange bider jeg i græsset men jeg ved hvad det handler om og kommer videre. Kontakten til mig selv og min krop via Tankefeltterapi gør at jeg kan berolige mig selv.

Jeg er bevidst om at følelsesmæssige udfordringer er en del af det at være menneske. De kan opstå som følge af forskellige oplevelser, såsom tab af en elsket, vold, overgreb, ulykker, eller kronisk stress. Disse traumer kan føre til en række forskellige følelsesmæssige udfordringer, som for mange kan være svære at håndtere.

Måske har du i din hverdag oplevet uforklarlige symptomer.

Oplevet  triggere  som du ikke altid forbinder med den eller de oplevelser du har haft. Men alligevel har en stor indvirkning din livskvalitet dit arbejde arbejde og dine relationer.

Disse udfordringer kan komme til udtryk i form af angst, depression, fysiske smerter og  stress. Disse udfordringer kan være svære at håndtere og kan påvirke dit mentale og fysiske helbred.

Traumer  efterlade  spor i kroppen, der kan påvirke dig i mange år efter den traumatiske begivenhed.

Disse spor kan manifestere sig i kroppen som spændinger, smerte og sygdom. For at slippe af med disse spor kan det være nødvendigt at arbejde på et cellulært niveau.

For at forløse traumer på celleplan er det vigtigt at arbejde med kroppens eget intelligente system. Kroppen har en naturlig evne til at hele sig selv, og det er vigtigt at tage hensyn til denne evne, når vi arbejder med at slippe af med traumer. En måde at gøre dette på er at anvende teknikker, der fokuserer på at skabe en sund og afslappet tilstand i kroppen.

Traumeforløsende psykoterapi kan være med til at reducerer effekten af disse traumer, og reducerer de fysiske og psykiske symptomer.

Denne unikke kombination af tankefeltterapi, hypnoterapi, transbiologisk traume terapi og psykoterapi,  er effektive teknikker til at forløse traumer på celleplan.

En forløsning af traumer på cellulært niveau er ikke et quickfix,Det kræve en indsats. '

Men samlet set kan arbejdet med at forløse traumer på celleplan  være en værdifuld del af helbredelsesprocessen. Det kan hjælpe dig med at slippe af med de fysiske og følelsesmæssige spor af traumet og skabe en sundere og mere afbalanceret tilstand i kroppen.

Når vi oplever traumatiske begivenheder, udløses en række fysiske og kemiske reaktioner i vores krop. Disse reaktioner er en del af kroppens naturlige kamp-eller-flugt reaktion, som hjælper os med at reagere hurtigt og beskytte os mod mulige farer. Hvis du udsættes for traumatiske begivenheder gentagne gange eller over længere tid, kan denne reaktion eller respons  blive kronisk og føre til en række negative mentale og fysiske udfordringer.

Nogen bliver bange for hvad deres krop fortæller dem. Andre kan intet mærke. Nogen syntes det er noget pjat,  at arbejde med deres fysiske og psykiske ubehag gennem kroppen og de traumer der gemmer sig der. Jeg ved at der ligger viden og indsigt i din krop hvis du bare lytter.

Det er også vigtigt at forstå, at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at håndtere traumer på. Hver person oplevelse af traume er forskellige, og hvad der fungerer for en person, kan ikke fungere for en anden.

Det er også vigtigt at huske på, at det kan tage tid at komme sig efter traumer. Det er ikke noget, der kan løses over natten, og der er ingen fastsat tidshorisont for, hvornår man skal være "okay" igen.

Det  er det vigtigste er de skridt du tager imod at få hjælp til at håndterer og forløse de udfordringer du har.