Hypnose-healing

Hypnotisk healing

Hypnose healing

Hypnoterapi - healing. To kraftige metoder, er når de kombineres, en kraftfuld kombination.

På kun 45 minutter formår at skabe en betydelig følelse af ro og fred i et overbelastet nervesystem. Denne kombination imellem hypnose og healing arbejder i sammen for at frigøre spændinger og fremme en dyb følelse af ro.
Efter blot 45 minutter dit nervesystem finde en ro og en balance. En bølge af ro og du vil mærke en afslapning oversvømmer dig din krop.

Denne behandling vil lindre ikke kun det fysiske, men også det mentale og følelsesmæssige pres du måske føler . På blot 45 minutter mærker du ikke kun en følelse af indre fred, men oplever også en fornyet balance, der strækker sig ud over den korte sessionstid.
kombinationen af hypnoterapi og healing skaber en vedvarende ro, der ændre stress til ro og efterlader dig rolig fredfyldt og let.

Hypnose-healing

Hypnotisk healing er effektiv til at håndtere stressrelaterede tilstande. Gennem hypnoterapi kan man reducere stressniveauer. Ved at trænge ind i de dybere lag af sindet og identificere årsagerne til stress.

Dette gør det muligt at arbejde du kan skabe positive tankemønstre og øge din afslapning og trivsel.

Hypnotisk-healing er en kraftfuld metode, der kombinerer hypnoterapi med reiki healing  for at fremme fysisk og mental velvære. Gennem en dyb tilstand af afslapning og fokuseret opmærksomhed åbnes døren til det underbevidste sind, hvor helingsprocesser kan finde sted.

Priser

Healing kombineret med Hypnose

pris  - 45 minutter 650.-

Bestil tid på terapi@anneleonhard.dk