Indre dele

At arbejde med dine indre dele er vigtigt. Som psykoterapeut  og hypnoterapeut, er en stor del af mit arbejde at hjælpe dig  med at arbejde med disse aspekter af dig .

Indre dele refererer til de forskellige aspekter af din personlighed og psyke De  kan føles som separate enheder eller “dele” af dig selv.

Disse aspekter kan være både positive og negative. De kan være skabt som en reaktion på tidligere traumer eller negative oplevelser.

Nogle gange kan vi føle, at vi er splittet eller i konflikt med os selv. Vores forskellige indre dele har forskellige ønsker, behov eller mål.

For eksempel kan du have en  del, der føler sig utilstrækkelig eller usikker. Anden del kan føle sig mere selvsikker og handlekraftig.

Disse forskellige dele af din personligheden kan kæmpe om magten, hvilket kan skabe frustration, angst eller endda depression.

Psykoterapi og arbejdet med disse dele af dig er effektivt .

I terapien arbejder vi med at genkende og forstå disse forskellige indre dele og deres funktioner.

Psykoterapi og indre dele

Vi kan bruge hypnoterapi til at kommunikere med disse dele. Hjælpe dem med at arbejde sammen mod fælles mål og ønsker.

Vi kan også bruge forskellige gestaltterapeutiske teknikker til at udforske og integrere disse forskellige dele af dig. Hjælpe dem til  at fungere mere harmonisk og effektivt sammen.

Dette arbejdet med alle de dele af dig  kan være både udfordrende og givende.

Det kan føre til større selv indsigt, mere harmoniske relationer og større følelsesmæssig stabilitet.

Det kan også hjælpe med at løse konflikter og problemer i dit liv, der kan skyldes indre konflikter og splittelse.

På workshoppen “sæt din kurs” arbejder vi f.eks med disse indre dele. At få alle dine dele til at arbejde sammen og være effektive sammen. Men også at kunne genkende og erkende sider af dig selv som før ikke var erkendt og forstået.