Indsigt og sindsro er et Gruppe forløb er til dig der ønsker at arbejde i dybden med nogle af de temaer i dit liv du føler begrænser dig. Du får her  nøglen til at kunne ændre på dit liv og jeg kan guide dig i processen. 

Det er til dig der ønsker at bevæge dig videre i dit liv og forløse de traumer eller begrænsninger du føler du har i dit liv. Det kan være at du har opdaget at du bliver ved med at bevæge dit rundt i gamle mønstre, måske i dit parforhold, i dit arbejdsliv eller bare i livet generelt. Du har et ønske om at bevæge dig væk fra sygdom og smerte og tage styringen i dit liv. Men mest af alt er du nysgerrig på dig selv og. Forløbet tager udgangspunkt i det der fylder i dit live lige nu og derfra bevæger vi os ind i årsager og sammenhænge og forløser de bagved liggende traumer med tankefeltterapi og traume terapi.

 

Du kommer til at arbejde i en gruppe sammen med  fire andre, både online, og ved at vi mødes fysisk, i et 3 måndeders forløb

Hvad får du:

Opstarts møde lørdag den 23. januar 2022 hvor gruppen mødes 10-15. introduceres til forløbet og tankefellterapi

3 1:1 online terapier – ( ca 1½ time per gang)

opgaver du selv kan arbejde med i løbet af ugen i dit eget tempo

Lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørgsmål og sparre med de andre i gruppen

Afslutning lørdag den 24. september

 

healing 2

tilmelding eller ønsker du  information – der er plads til 4 i forløbet.

terapi@anneleonhard.dk

20423335

Der er plads til 4 i forløbet  – opstart 2 gange om året. 16. januar eller 17. september

 

Pris : 10.000.-

 

I indsigt og Sindsro gruppeforløbet arbejder vi med årsager og sammenhænge. Vi frigøre de psykiske belastninger du har, der måske har sat sig til en fysisk smerte.

Vores “Indre barn” gemmer på “de glemte traumer” fra vores tidligste eksistenser til i dag. Med Traume terapi arbejder vi på at få blokeringerne til at slippe.

 

Det er kun dig selv, der kan ændre på dit liv, men du kan godt modtage hjælp til processen fra andre.