Interesser og bevidsthedsarbejde

Hvad kalder man det jeg laver? … terapi…. Healing…. Alternativ behandling…. Kært barn har mange navne. Jeg vælger at kalde det bevidsthedsarbejde. For det er det jeg arbejder med. Det kan godt være jeg rent med min uddannelser baggrund er bred men det er jeg også som menneske. Så derfor vælger jeg at sige at jeg arbejder med at gøre dig bevidst om dig selv og dine kvaliteter…. Så jeg er bevistheds arbejder…. BUM.

 

Jeg har sådan en ide om at der da ikke er nogen der interesserer sig for det jeg laver og det jeg brænder for. Men da du har valgt at hoppe ind på min blok må det jo være fordi du alligevel er nysgerrig.

Jeg har i mange år arbejdet med personlig udvikling fra mange vinkler. Startende med et meget akademisk niveau hvor der var en masse lighedstegn – når man gør sådan bliver man sådan. Når man har prøvet det bliver man til det osv osv osv. Frygtelig kategorisk 🙂 . Så da jeg først landede i psykoterapien fandt jeg ud af at man ikke kunne sætte alle de der lighedstegn efter mennesker og deres verden. Har man mødt et menneske har man mødt et menneske. Vi reagerer ikke ens på de samme ting.

Jeg har været i ustyrligt mange timers psykoterapi – og det har hjulpet mig til, for det første at tage mig selv alvorligt og anerkende og forstå min opvækst og de mønstre jeg har med mig derfra. Jeg har også brugt mange timer på tankefeltterapi og det har gjort mig rolig i mit indre. Det kan måske virke mærkeligt, men det er en af de ting som tankefeltterapien kan, at forløse og skabe ro i krop og hjerne.

Nå men tilbage til den der med interesser. Jeg interesserer mig for mennesker og deres udvikling, deres traumer og det der har skabt dem som mennesker, og det er det jeg har tænkt mig at dele med dig – og så håber jeg du bliver ved med at læse med og blive klogere på bevidsthedsarbejde.