Har du talt med din krop idag

Har du talt med din krop idag ?

Har du talt med din krop idag ?

Psykoterapi, hypnose og tankefeltterapi går hånd i hånd. Såan tænkte jeg ikke den kolde jule dag hvor jeg havde lidt for travlt.

Hold nu kæft det så sgu da meget godt ud…… tænkte jeg da min krop på et nanosekund hvirvlede rundt på den spejlblanke parkeringsplads. '

Godt jeg havde den tykke jakke på så skete der da ikke noget. Jeg havde godt nok lidt ondt i armen men det var bare slaget.

Dagen efter; 2. Juledag …. Præsterede jeg julefrokost til 15 mennesker - for den der forstuvet arm skulle bare bruges. Men lægen på akutmodtagelsen om aftenen sagde noget andet. Dit håndled er brækket min ven sagde den flinke læge - 4 UGER I GIPS.

Når du ser dig selv suse forbi og ikke rigtig er med.

Hvorfor fortæller jeg denne lille historie ?? .

Det handler om når alting går for stærkt - når hovedet styrer mere end kroppen - når man ikke ….. eller når JEG ikke vil lytte.

Mit billede af hvad det var jeg oplevede var vildt forskelligt fra hvad tilskurene  så - Jeg blev samlet op fra asfalten. AV - det gjorde ondt.

Næ resonerede jeg det er ok - jeg er ok- vi skal videre.

Benægt benægt benægt. Jeg var i kontrol oplevede jeg - mine omgivelser  så noget der var uden kontrol. Realitets tjek - efter laaang tid.....  ….jeg havde ikke styr på noget som helst og havde brug for hjælp……

Jeg har lært rigtig meget af denne episode.

Blandt andet at jeg vil blive "bremset" hvis ikke jeg selv stopper op.

Jeg ved ikke om det er noget du kender.

Du har susende travlt på arbejdet - suse hjem og hente børn.  Ud og handle til aftensmad. hjem og være nærværende sammen med familien - falde død om i senge kl. 23 og op igen næste dag og starte forfra. '

Når du så når weekend eller ferie indleder du fridagene med sygdom . Kroppen beder dig om at lytte - sætte tempoet ned og mærke om det du er igang med er godt for dig.

Det du kan gøre er at reserverer 10-15 minutter hver dag til DIG tid. Meditation, en gå tur danse til din ynglings musik eller hvad du nu holder af. Det vigtige er at du fjerne dig fra regnearket i hovedet og flytter opmærksomheden ned i kroppen og er tilstede med alle de fysiske fornemmelser den byder på.

Jeg har med udgangspunkt i psykoterapi, hypnose og tankefeltterapi fundet en unik måde at komme ned i kroppen på og lytte til de signaler den sender. '

Det er godt nok ikke det quickfix som jeg på det tidspunkt gerne ville have men det har skabt en varig forandring hvor jeg altid ved hvad jeg skal gøre når min kæde hopper af.