Har du talt med din krop idag

Kroppen husker !! Har du talt med din krop idag ?

Flyt din opmærksomhed til din krop og bearbejde sanseindtryk på en effektiv og præcis måde.

Det betyder, at du bliver i stand til at bruge dine sanser - syn, hørelse, lugt, smag og følelse - til at få en dybere  forståelse af din krop og det den fortæller dig og den måde omgivelser og den verden, du  lever i på virker dig på godt og ondt.

Forløbet "Løven i dig" tilbyder dig at lære dig at være tilstede i din krop.

Gaven er at få størrer bevidsthed om din krop, dine kropsreaktioner og følelser din bonus er at du forløser mange at de traumer du har med dig. Samtidig vil det være  muligt for dig at tage de nødvendige skridt til at slappe af og reducere stressniveauet.

Du bliver også  mere opmærksomme på din intuition og træffe de  beslutninger i dit liv som er nødvendige.

Det kan være nyttig i mange forskellige områder af livet, herunder arbejde, relationer og personlig udvikling. For eksempel kan det hjælpe dig  med at styrke  dine sevner til at sige til og fra i situationer der er vigtige for dig, og måske hvor du før bare sagde ja og det måske ikke var det der var godt for dig. Kort sagt du lære at lytte til din mave fornemmelse, og ikke træffe beslutninger der overskrider dine grænser.

Hvad er et traume. ? Et traume er en ubehagelig begivenhed i dit liv hvor du, når du tænker på det oplever et stort fysisk ubehag i bestemt område af din krop.

Der er flere måder at blive skap traumer og dine kropsfornemmelser. En af dem er transbiologisk traume terapi - en naturlig proces du får adgang til at helbrede gennem indre opmærksomhed i kroppen.

 

Forløbet "Løven i dig" er skabt til få dig til at brøle så du vil blive genkendt som dig, selvsikker og stærk  - og ikke være den der føler dig forkert og skamfuld og handler efter det du kan mærke ikke er dig men "bare" noget en har sagt du skulle gøre.

Hvad får du.

- En hypnose lydfil  - som er sat sammen så den rammer ind i den problemstilling du kommer med.

- 6 sessioner sammen med mig hvor vi sammen forløser din indre løve

- Adgang til gruppe forløbet "Sæt din kurs" som foregår enten i Ringsted eller i Nykøbing Falster for kun 350.- . 2 aftner hvor du kommer til at spejle dig i andre og deres proces, samtidig med at din proces fortsætter. Du kan kører de to forløb sideløbende eller i forlængelse af hinanden.