1:1 forløb Løven i dig

1:1 forløb - Løven i dig

Løven i dig er et 1:1 forløb  skabt til at hjælpe dig med at genfinde din indre styrke og selvsikkerhed.
selvværd.

Løven i dig

Det kan være let at miste troen på sig selv og sin egen evne til at træffe de rigtige valg, hvis du føler dig usikker og bange.

Det kan føles som om, du ikke er den person, du ønsker at være, og at du handler på en måde, der ikke er rigtigt for dig.

I dette forløb vil du blandt andet have adgang til en hypnose lydfil, der er skræddersyet til at tackle de specifikke problemer og udfordringer, som du står overfor.
Lydfilen vil hjælpe dig med at slippe af med de negative tanker og følelser, der forhindrer dig i at føle dig stærk og selvsikker.

Derudover får du 6 sessioner med mig ,hvor du får hjælp til at finde din styrke.

Gennem samtaler og øvelser vil du lære at genkende og styrke dit selvværd og selvtillid, og slippe dine begrænsende overbevisninger.

Som en del af forløbet vil du også have adgang til gruppeforløbet "Sæt din kurs" 2 x 4 timer . Du kan vælge at deltage på forløbet efter dine 6 sessioner eller sideløbende. Når du deltager i forløbet "løven i dig" får du "sæt din kurs til kun 700.-( normal pris 1000)

"Sæt din kurs" vil give dig mulighed for at spejle dig i andre og deres proces, samtidig med at din egen proces fortsætter. Ved at være en del af en gruppe vil du få mulighed for at dele dine erfaringer og støtte hinanden på vej mod at finde din indre styrke og selvsikkerhed.

Samlet set vil forløbet "Løven i dig" hjælpe dig med at forløse dit fulde potentiale og opnå den styrke og selvsikkerhed, som du fortjener. Det vil hjælpe dig med at føle dig autentisk og handle i overensstemmelse med dine egne ønsker og behov, så du kan opnå det liv, du drømmer om