Løven i dig

Forløbet "Løven i dig" er skabt til få dig til at brøle, så du vil blive genkendt som dig, selvsikker og stærk  - og ikke være den der føler dig forkert og skamfuld og handler efter det du kan mærke ikke er dig men "bare" noget en har sagt du skulle gøre.

"Find styrken til at brøle og blive genkendt som den, du virkelig er med "Løven i dig" forløbet.

Mange af os har følt os usikre og forkerte på tidspunkter af vores liv, og har handlet på en måde, der ikke føles naturlig for os, bare fordi nogen har sagt, at det er sådan, vi skal gøre.

 

Det er på tide at tage kontrol over dit liv og finde den selvsikkerhed og styrke der bor i dig.  Find dit selværd og selvtillid frem,  fra dets skjul. .

'Løven i dig' er et forløb er skabt til at hjælpe dig med at opdage din indre styrke, hjælpe dig med at slippe stress og uro og ikke mindst at få dig til at hvile stærkt i dig selv.

Med en kombination af psykoterapi, hypnose og traumeterapi  vil du lære at identificere og overvinde de begrænsninger og negative tanker, der har holdt dig tilbage finde din selvsikkerhed, indre styrke og autenticitet.

Det er en gave at lære at lytte til din indre intuition og handle i overensstemmelse med det der er dine behov og ønsker.

Tilmeld dig nu og begynd din rejse mod større selvsikkerhed og autenticitet

En hypnose lydfil  - som er sat sammen så den rammer ind i den problemstilling du kommer med.

- 6 sessioner sammen med mig hvor vi sammen forløser din indre løve

- Adgang til gruppe forløbet "Sæt din kurs" som foregår enten i Ringsted eller i Nykøbing Falster for kun 700.- .

2 aftner hvor du kommer til at spejle dig i andre og deres proces, samtidig med at din proces fortsætter.

Du kan kører de to forløb sideløbende eller i forlængelse af hinanden.

Løven i dig
Tilmeld dig her