Metode

Traumeforløsende Psykoterapi

Traume forløsende psykoterapi er basert på tankefeltterapi, hypnose,  psykoterapi og transbiologisk traumeterapi.

Psykoterapi er en  behandlingsform baseret på samtale. Du får hjælp til at udforske og forstå dine følelser, tanker og adfærd.

Når psykoterapi, hypnoterapi,  TFT og TBT  kombineres , vil du opleve  en grundig behandling som fokuserer på  både det fysiske, mentale og følelsesmæssige hos dig, en virkningsfuld terapiform. Terapien bliver tilpasset dine specifikke behov og mål.

Kombinationen af Hypnoterapi, tankefeltterapi, transbiologisk traumeterapi og psykoterapi  terapiformer giver  helt unik tilgang til traumebehandling. Du kommer til at  opnå en dybere forståelse af dine traumatiske oplevelser, samtidig med at du lærer at håndtere og bearbejde dine  følelser på en mere effektiv måde samtidig med at du lære at være mere til stede i nuet.

Hypnoterapi, tankefeltterapi og transbiologisk traumeterapi er terapiformer, der fungerer godt sammen og kan give varige resultater.  Denne kombination af terapiformer hjælpe dig med at overvinde de negative konsekvenser af traumet og opnå en mere positiv og stress fri tilstand i dit liv.

Bestil tid her