Psykoterapi i samspil med hypnose

Kombinationen af  psykoterapi og hypnoterapi er en  effektiv måde at skabe varige forandringer i tanker og handling. Psykoterapi fokuserer på at behandle mentale og følelsesmæssige problemer via samtale. Hypnoterapi, derimod, er en metode, hvor hypnose anvendes til bypasse det vi kalder den kritiske faktor.

Alle Mennesker  har en kritisk faktor. Den kritiske faktor er en beskyttelse der hjælper dig med at holde fast i det kendte det trygge. Det vil sige dine overbevisninger og tankemønstre der danner grundlag for det der er dig altså din identitet, Her gælder også de mønstre og overbevisninger der er uhensigtsmæssige og som modarbejder forandring.

Når vi anvender hypnoterapi bypasses denne kritiske faktor og går direkte til din harddisk for at hente alle dine ressourcer. Så hvis du med dit bevidste sind har besluttet dig for noget og der bare ikke sker noget som helst så kan vi med hypnoterapi bypasse den kritiske faktor og gå ned og arbejde i dit underbeviste sind og lave en adfærdsændring.

Fordelene ved at kombinere psykoterapi og hypnoterapi er mange. For det første kan det hjælpe  med at opnå en dybere forståelse af dine handlinger, mønstre og  de følelser der ligge bag disse. Samtidig skabes der en ændring i de  negative tankemønstre og overbevisninger, der også kan være en del af  problemet. Endelig kan det hjælpe det med at opnå hurtigere og mere effektive resultater