Psykoterapi

Psykoterapi  og  tankefeltterapi er to metoder som kombineres for at behandle  resultat i fysiske og psykiske udfordringer.

Tankefeltterapi fokuserer på kroppens energisystem og frigørelse af din blokeret energi.

Psykoterapi er baseret på samtale og har udgangspunkt i at bearbejde følelser, tanker og adfærd.

Når jeg kombinerer de to metoder udnyttes begge terapiformeres styrke.  Derved opnårs langt bedre resultater end hvis de blev brugt hver for sig.

Tankefeltterapi kan lindre mange forskellige  symptomer , reducerer stress, angst og andre negative følelser.

Psykoterapi hjælper med at udforske underliggende årsager til dine udfordringer . Derigennem du lære  at håndtere dine  udfordringer på en mere konstruktiv måde.

Udgangspunktet for terapien er altid en samtale hvor vi udforsker udfordringerne.  Tankefeltterapi vil i samspillet hjælpe dig med at frigøre den blokeret energi og lindre dine symptomer.

Denne kombination er effektiv og tankefeltterapi er samtidig en metode som du vil kunne udføre på dig selv derhjemme.

Jeg har med stor succes behandlet mig selv for høfeber, og bruger TFT dagligt når jeg har brug for at koncentrer mig .

Der er flere fordele ved at bruge denne kombination.

Du opnår hurtige forløsning. Tankefeltterapi kan hjælpe med at frigive følelsesmæssige blokeringer og negative overbevisninger, mens psykoterapi kan hjælpe med at ændre tankemønstre og adfærd.

Ved at kombinere disse to behandlingsformer kan du opnå hurtig forløsning og opleve en større lettelse af følelsesmæssig smerte og stres

Det er effektivt.

Tankefeltterapi kan hjælpe med at frigive følelsesmæssige blokeringer, hvilket kan gøre det lettere at arbejde gennem følelsesmæssige udfordringer i psykoterapi. Du kan du lære at håndtere stress, angst og andre følelsesmæssige udfordringer på en mere effektiv måde og opnå bedre mental sundhed generelt.

Jeg oplever at TFT er effektivt i hverdagen når der er brug for ro og afslapning, som pause i hverdagen.

Derfor bruger jeg det også sammen med eller i starten af en meditation.