Psykoterapi Ringsted Anne Leonhard MPF

Psykoterapeut Ringsted - ekspert i indre ro V/ Anne Leonhard MPF

Psykoterapi Ringsted  v/Anne Leonhard MPF– ekspert i Indre Ro.

Psykoterapi Ringsted med specialisering i indre ro, og har specialiseret mig i at hjælpe dig med at finde balance og harmoni i din indre verden.

Mit mål er at støtte dig i at opnå en følelse af dyb indre ro, så du kan håndtere udfordringer og stress på en mere afbalanceret måde.

Individuel Terapi:

Jeg tilbyder individuelle terapisessioner, hvor vi sammen udforsker dine tanker, følelser og adfærdsmønstre.

Gennem en rolig, empatisk og støttende tilgang skaber vi et trygt rum, hvor du kan åbne op og arbejde med dine udfordringer, der påvirker dig og din indre ro.

Gruppe forløb:

Jeg tilbyder gruppeforløb hvor du kommer til at arbejde med forskellige problem stillinger, som f.eks Rygestop eller vægttab. Gruppeforløb som "sæt din kurs" hvor du i gruppe sammenhæng arbejder med din helt personlige udvikling og problemstilling

 

Stresshåndtering og hypnose:

Min ekspertise i indre ro inkluderer metoder og teknikker inden for stresshåndtering, hypnose tankefeltterapi og traumeterapi.

Vi arbejder med at integrere disse redskaber i din daglige rutine, så du bedre kan håndtere pressede situationer og skabe en mere afslappet indre tilstand.

 

Selvværd og Selvtillid:

Vi fokuserer på at styrke dit selvværd og din selvtillid, så du kan møde dine udfordringer med større selvsikkerhed og styrke dine ressourcer.

Relationer til dig selv

I terapiforløbet arbejder vi også med at styrke din relation til dig selv og styrke din indre dialog med dig selv.

Særlige Fokuspunkter:

Udover indre ro, har jeg ekspertise i områder som selvværd / selvtillid , Stress og Belastning , traumer, sorg og tab, livskriser, selvopdagelse og personlig udvikling.

Arbejdsmetoder:

Jeg anvender en integrativ tilgang til terapi, der trækker på forskellige terapeutiske metoder og teoretiske tilgange, som hypnoterapi, eksistentiel terapi, traumeterapi, tankefeltterapi.

Dette giver mig mulighed for at skræddersy behandlingen til dine individuelle behov.

 

Du er unik derfor skal du have en unik og individuel behandling

 

Jeg er her for at støtte dig på din rejse mod indre ro og velvære.

Uanset om du står over for specifikke udfordringer eller bare ønsker at opnå en dybere forbindelse til dig selv, er jeg lytter, støtte og guide dig på vejen mod en mere fredfyldt indre tilstand.

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale, hvor vi kan udforske, hvordan jeg som psykoterapeut i Ringsted  bedst kan hjælpe dig på din vej mod indre ro og velvære.