Om - mig

Mit navn er Anne Leonhard, jeg er født 1969 i Ringsted, hvor jeg stadig bor, men nu med mand og 3 børn.

I 2003 startede jeg min rejse hertil hvor jeg er i dag. En lang sej og udviklende kamp, som gør, at jeg i dag står stærkt i mig selv og har tillid og kærlighed til livet og mennesker omkring mig.

Jeg startede med at læse sundhedskommunikation og ville arbejde med livsstilændringer hos overvægtige. Jeg fandt meget hurtigt ud af, at hvis der skulle skabes en forandring, skulle det gå igennem tankerne og det mindset, som det enkelte menneske havde om sig selv.

Derfor startede jeg efter endt uddannelse på en psykoterapeutisk uddannelse, ikke fordi jeg ville arbejde med mig selv, men fordi jeg ville lære andre, at livsstilsændringer gik igennem deres tanker, mønstre og tilknytninger. Det jeg ikke kunne forudsige, da jeg begav mig ind på den vej var, at det kom KUN til at handle om mig, mine mønstre og min baggrund. Totalt angstprovokerende, på den måde begav mig ind på en vej, der skulle blive min store passion.

Det jeg startede på, skulle vise sig at blive et 15 års arbejde med mig selv,mit mindset og min tilknytning verden. Det har sgu ikke altid været kønt, men jeg nyder der, hvor jeg står i dag.

Jeg startede med at opdage, hvor bange jeg i virkeligheden var for livet, og jeg var mega vred.

Min far har også altid været bange og vred. Han havde en drømt om at løbe et Marathon, rejse til Australien og Grønland eller et andet sted på kloden. Intet af det blev til noget for han var bange. Han turde ikke flyve, og han turde ikke forlade jobbet bare for at holde fri.

Jeg blev også bange. Det kom til at ligge i mit DNA, at drømme og længsler ikke ville blive til noget. Jeg var blevet indkodet, at drømme forandringer og tillid var noget de andre havde og udlevede. Men noget jeg skulle gøre mig fortjent til og knokle for.

Langt ind i mit voksne liv var det et mønster jeg kæmpede med. Jeg havde ingen tillid til verden og ingen tro på mig selv hvilket betød flere sygemeldinger med stress, depression med en konstant manglende tro på mig selv, at jeg var noget værd, om jeg var klog nok eller rigtig nok, og om jeg nu var værd at elske.

Jeg har altid lige skulle tage endnu en uddannelse for at være dygtig nok, det har så betydet, at jeg igennem de sidste 15-20 år ikke har lavet andet end at uddanne mig eller være i job, hvor jeg ikke har fungeret, fordi jeg ikke mente, jeg var god nok. Det har også betydet, at jeg aldrig kunne drømme om at bede andre om hjælp til noget, skulle klare alting selv.

Derefter har jeg år efter år dykket ned i alle mulige uddannelser og behandlinger, der har hjulpet mig hertil, hvor jeg står i dag. Alt sammen stort set tilfældigt, men det hele har givet mening. En af de vigtigste ting var at møde mennesker, behandlere og andre kursister, der accepterede mig 100% som jeg var og er. Det er en stor del af den essens, jeg har taget til mig og som ligger i mit nye DNA: at være ærlig åben og ikke dømmende.

Det er mit ansvar at blive lykkelig

Jeg var har flere gange været på vej ud af den gamle vej,  men med min nye viden om mig selv, gør at jeg nu er i stand til at minde mig selv om, at jeg skulle huske at have mig selv med, i det jeg laver. Jeg har lært at tolke min kropssignaler og ikke mindst mit humørs signaler. Jeg ved, at jeg er lettere og gladere i kroppen, når jeg ikke køre på autopilot.

Lige pludselig så stod jeg overfor belønningen for de tonsvis af timer i terapeutisk uddannelser, egen terapi, alle de timer jeg har brugt til at kikke indad, alle de timer hvor jeg har har kæmpet med at indse, at ansvaret for min egen lykke var ene og alene min, ikke min families, ikke min mands, MEN MIT ANSVAR.

Der der slap i mig. Det var som om, at jeg smed en jernplade af mit bryst og endelig kunne fortælle, hvem jeg er, og hvad det vil sige at være mig, hvad mine ønsker og drømme er. Jeg har indkodede et nyt DNA, der giver mig sprudlende drømme og lykke og en accept af mig selv .

Blomst | Anne LeonhardJeg står lige nu der, hvor jeg uden problemer tør sige – det er sådan her, jeg vil leve mit liv. Det er det her, der gør mig lykkelig. Det er det her, der gør at min hverdag er blevet fyldt med glæde over mig selv, min familie og det liv og arbejdsliv jeg har tilvalgt.

Og - vigtigst af alt jeg vælger at udleve mine drømme og længsler uden mistillid til verden. Det er mit ansvar at være lykkelig.

Jeg skal være med til at udvikle mennesker

Jeg har selv gået vejen, derfor er det muligt for mig at skabe et rum for dig, der gør, at du trygt kan skabe de forandringer i dit liv og åbne op for den ærlighed, tryghed og tillid. Få muligheden for at slippe tankemylder, præstationspres, fysisk og psykisk uro og lære at sætte ord og følelser på dine drømme, længsler, ønsker og behov for dig selv.

Jeg har aldrig gået den snorlige vej, men alt har peget på, at jeg skal være med til at udvikle mennesker.

Jeg kikker på dig, som den unikke person du er, og tilpasser terapien / behandlingen netop til dig.

Det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg, set, hørt og forstået. Se her hvordan jeg kan hjælpe dig

De bedste hilsner

Anne

Psykoterapeut MPF
Tankefeltterapeut
Reikihealer
Specialpædagog
Regressionsterapeut