Om mig

Om - mig

Jeg var bange  for livet, og jeg var  vred.
Det ligger i min families historik at være bange.

Jeg blev også bange. Det kom til at ligge i mit DNA, at drømme og længsler ikke ville blive til noget. Jeg var blevet indkodet, at drømme forandringer og tillid var noget de andre havde og udlevede. Men noget jeg skulle gøre mig fortjent til og knokle for.

Langt ind i mit voksne liv var det et mønster jeg kæmpede med. Jeg havde ingen tillid til verden og ingen tro på mig selv hvilket betød flere sygemeldinger med stress, depression med en konstant manglende tro på mig selv, at jeg var noget værd, om jeg var klog nok eller rigtig nok, og om jeg nu var værd at elske.

Jeg har altid lige skulle tage endnu en uddannelse for at være dygtig nok, det har så betydet, at jeg igennem de sidste 15-20 år ikke har lavet andet end at uddanne mig eller være i job, hvor jeg ikke har fungeret, fordi jeg ikke mente, jeg var god nok. Det har også betydet, at jeg aldrig kunne drømme om at bede andre om hjælp til noget, skulle klare alting selv.


Derefter har jeg år efter år dykket ned i alle mulige uddannelser og behandlinger, der har hjulpet mig hertil, hvor jeg står i dag. Alt sammen stort set tilfældigt, men det hele har givet mening. En af de vigtigste ting var at møde mennesker, behandlere og andre kursister, der accepterede mig 100% som jeg var og er. Det er en stor del af den essens, jeg har taget til mig og som ligger i mit nye DNA: at være ærlig åben og ikke dømmende.

 

jeg kunne dengang ikke forudsige at  jeg begav mig ind på en vej hvor det KUN til at handle om mig; mine mønstre og min baggrund. Totalt angstprovokerende. samtidig begav mig også ind på en vej, der skulle blive min store passion.

Det er mit ansvar at være lykkelig

Jeg har selv gået vejen, derfor er det muligt for mig at skabe et rum for dig, der gør, at du trygt kan skabe de forandringer i dit liv og åbne op for den ærlighed, tryghed og tillid.
Få muligheden for at slippe tankemylder, præstationspres, fysisk smerte og psykisk uro og lære at sætte ord og følelser på dine drømme, længsler, ønsker og behov for dig selv.

Jeg har aldrig gået den snorlige vej, men alt har peget på, at jeg skal være med til at udvikle mennesker.
Jeg kikker på dig, som den unikke person du er, og tilpasser terapien / behandlingen netop til dig.
Det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg, set, hørt og forstået.
Det er mit ansvar at blive lykkelig
Jeg var har flere gange været på vej ud af den gamle vej, men med min nye viden om mig selv, gør at jeg nu er i stand til at minde mig selv om, at jeg skulle huske at have mig selv med, i det jeg laver.
Jeg har lært at tolke min kropssignaler og ikke mindst mit humørs signaler. Jeg ved, at jeg er lettere og gladere i kroppen, når jeg ikke køre på autopilot.
Lige pludselig så stod jeg overfor belønningen for de tonsvis af timer i terapeutisk uddannelser, egen terapi, alle de timer jeg har brugt til at kikke indad, alle de timer hvor jeg har har kæmpet med at indse, at ansvaret for min egen lykke var ene og alene min, ikke min families, ikke min mands, MEN MIT ANSVAR.
Der var noget indeni mig der slap .
Det var som om, at jeg smed en jernplade af mit bryst og endelig kunne fortælle, hvem jeg er, og hvad det vil sige at være mig, hvad mine ønsker og drømme er. Jeg har indkodede et nyt DNA, der giver mig sprudlende drømme og lykke og en kærlig accept af mig selv .
Jeg står lige nu der, hvor jeg uden problemer tør sige – det er sådan her, jeg vil leve mit liv. Det er det her, der gør mig lykkelig. Det er det her, der gør at min hverdag er blevet fyldt med glæde over mig selv, min familie og det liv og arbejdsliv jeg har tilvalgt. Men det vigtigste er at jeg har sluppet min stress og mange af min fysiske smerter.
Og - vigtigst af alt jeg vælger at udleve mine drømme og længsler uden mistillid til verden.
Det er mit ansvar at være lykkelig - vil du også være lykkelig og slippe din fysiske og psykiske smerte ring for en uforpligtende samtale 20423335

 

t:

Anne Leonhard
Psykoterapeut MPF
-  Certificeret Tankefeltterapeut
-  Reikihealer
-  Specialpædagog