Hvad kan reikihealing hjælpe dig med?

Reiki er et healingssystem, der gør det muligt på ufarlig og naturlig vis at behandle mange akutte og kroniske lidelser og fremkalde åndeligt, mentalt og følelsesmæssigt velbefindende.

Når Reikiudøveren kanaliserer livsenergien gennem sine hænder til modtageren via det japanske håndhealingssystem, aktiveres kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Energien reagerer på kvaliteten af tanker og følelser. Den bliver afbrudtn når vi bevidst eller ubevidst accepterer negative tanker eller følelser om os selv.

Energien er den livskraft, der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organer.

Hvad er reikihealing?

En healingsmetode til understøttelse af kroppen og sindets helbredelse, men du skal aldrig undlade at søge læge hjælp ved opstået sygdom.

Energien bevæger sig på et dybt plan og den virker der hvor modtageren har mest brug for den. Reikihealingen frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance.

Reikihealing kan bruges til alle – både små børn og ældre, gravide og operations-patienter, reiki styrker dig også i at forblive sund og rask.

Jeg laver primært fjernhealinger, men modtager også klienter til i klinikken.

Uanset om det er fjern- eller reikihealing i klinikken indleder jeg med at give en kort introduktion til healing. Derefter taler vi kort om, hvilke udfordringer du ønsker hjælp til.

Under healingen lægger jeg mine hænder i forskellige positioner på din krop med en ganske let berøring både på din forside og bagside. Den healende energi strømmer udefra, ind igennem mine hænder og ind i din krop. Her fordeler energien sig til de områder, der har behov for at blive balanceret. Ved at du bare lader dine tanker flyde frit, uden at de fæstner sig, vil du komme i en tilstand af fuldstændig afslappethed.

I klinikken vil du blive lagt rette på en briks fuldt påklædt, hvor du bliver “puttet” under et tæppe.

Ved fjernhealing sætter du dig godt tilrette i en god stol eller ligger dig ned et sted, hvor der er fred og ro, hvor du kan slappe af, mens du modtager healingen.

Du vil måske føle varme, kulde eller sitren nogle af de steder, hvor jeg lægger mine hænder. Det er helt naturligt og betyder, at netop det sted har brug for at få balanceret sin energi.

Healingen vil opleves forskelligt fra person til person. Nogle får beskeder under healingen – andre ser farver, billeder, får stærke følelser. Selvom du ikke mærker noget, virker healingen alligevel.

Hvilke eftervirkninger kan jeg forvente?

Healingen vil blive længe i din krop, og energien fortsætter med at arbejde, og du kan få forskellige oplevelser. Det kan være, at du pludselig får meget energi, eller at du bliver meget træt. Du kan også opleve, at din smerter forsvinder straks, eller at det gør mere ondt end tidligere i en kortere periode.

En behandling, uanset om det er fjernhealing eller healing i klinikken, varer normalt ca. 1 time, og du vil være træt bagefter.

Under behandlingen fyldes personen med ekstra positiv energi for at øge aktivitetsniveauet og få overskydende energi til at opløses og forsvinde.