Selvhypnose workshop – Sæt din kurs

sæt din kurs

Selvhypnose workshop " sæt din kurs" er til dig der ønsker at overvinde frygt, forbedre dit selvværd, håndtere stress, stoppe med at ryge eller tabe dig, så vil jeg kunne hjælpe dig med at nå dine mål og finde balance i livet.

Selvhypnose er en kraftfuld teknik, der giver dig mulighed for at påvirke dit sind og krop på kraftfuld måder. Gennem fokuseret opmærksomhed, koncentration og mental afslapning

vægttabs hypnose workshop

En af de store effekter ved selvhypnose er  at reducere stress og fremme afslapning. Gennem dyb koncentration og visualisering kan du skabe en tilstand af indre ro, der mindsker kroppens produktion af stresshormoner som kortisol.

Dette kan være afgørende for at tackle hverdagens udfordringer og bevare din psykiske / mentale styrke  i pressede situationer.

Priser

"Sæt din kurs" selvhypnose workshop 3 tirsdage 17.30-21.30

 

Pris 995.-

Nyt hold april 2024 - dato kommer snart

I Samarbejde med Lars Sommer 

 

Tilmeld dig på terapi@anneleonhard.dk

 

Lavet i samarbejde

sæt kursen

Fra tidligere deltagere på "Sæt din kurs":

 

Sæt din kurs har givet mig, en pause, et frirum,  anderkendelse, rum og plads, forståelse, indblik, viden, mulighed, ro, fortrøstning, håb, motivation, nysgerrighed, lyst til at komme igang igen. 

Jeg har aldrig været så kort tid om at finde tillid hos mennesker jeg ikke kendte. Vi blev hurtigt fortrolige og det var fantastisk at opleve. Anne og Lars var gode til at hjælpe os igang og hen mod på rette kurs. 

Jeg kan kun varmt anbefale sæt din kurs forløbet og glæder mig til "kursen er sat" 

Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men med de 2 super dygtige terapeuter, blev min skepsis gjort til skamme. Det er nok det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Allerede efter 1. Aften mærkede jeg en kæmpe ændring og efter 2. Aften har jeg ikke haft det så godt i mange år. Det kan klart anbefales at melde sig til. Jeg glæder mig allerede til næste gang. 

Mette

Jeg har aldrig følt at mit liv skulle gå mange år ind i fremtiden. Jeg har aldrig været selvmordstruet, men alligevel har jeg siddet fast i den tanke at det hele alligevel stoppede snart. Jeg er kommet ud af de tanker og tør se lyst ind i fremtiden og har valgt mig selv til i livet.

Det her kursus har gjort den største forskel i mit liv.”    Udtalelse fra tidliger deltager på "Sæt din kurs" 

 

Det har været meget spændende og givende, fordi jeg er blevet bedre til at fokusere på min egen kurs og vilje. Jeg er blevet god til at sætte del-mål for mig selv. Jeg er taknemmelig for at have deltaget på workshoppen Sæt Din Kurs og lært nogle nye redskaber.”

– Udtalelse fra tidligere kursist