Sindsro en metauddannelse i dig selv

Et personligt forløb til dig der ønsker resultater der kan mærkes. Terapien kan være en støtte til dig når livet er svært, og kan også bruges til at udforske dig selv og den du er - også hvis du oplever livet som let.

 

Ansøg om forløbet på

Terapi@anneleonhard.dk

Fortæl lidt om dig selv og hvorfor denne uddannelse er noget for dig

 

Sindsro er en Meta uddannelsen i dig selv, et uddannelses forløb med udgangspunkt i tankefeltterapi og oplevelsesorienteret psykoterapi. uddannelsen tager udgangspunkt i dig, dine overbevisninger, tanker, følelser og fysisk ubehag. Med tankefeltterapi får du et konkret redskab til effektivt at forbedre din livskvalitet, fysisk og psykisk trivsel.

Formålet med uddannelsen er at give dig en solid viden om DIG. Formålet er reflektion og selvindsigt. udannelsens formål er også at gøre dig i stand til at udfører tankefeltterapi på dig selv nemt og effektivt.

Formålet er at du finder ro i dig selv og dit indre. Formålet er at du slipper stress fysisk og psykisk ubehag og efterfølgende har en viden om hvordan du vil kunne ændre på din tilstand hvis du føler du bliver påvirket igen.

Denne uddannelse henvender sig til dig der gennem kortere eller længere tid har følt dig drænet for energi, følt dig stresset og presset og ikke helt kunne finde ro og nærvær. Det er til dig der ikke helt syntes du er god nok som du er og som en kamæleon tilpasser dig omgivelserne, og på den måde høster anerkendelsen frem for at hente den fra dig selv.

Efter uddannelsen har du

  • Indsigt i dig selv og dine mønstre og hvordan de har påvirket dig og hvordan de vil påvirke dig i fremtiden

  • Indsigt i tankefeltterapien

  • Indsigt i meditative traume forløsende teknikker

  • Lært hvordan du i hverdagen kan hjælpe dig selv til en lettere og mere energifyldt hverdag - hvor dine overbevisninger ikke længere trækker rundt med dig.

Uddannelsen er 100% 1:1 for at der kan være 100% fokus på dig og din proces.

Den er fordelt over 12 måneder med 3 sessioner den 1. måned og en session hver måned i de efterfølgende 11 måneder.  Der vil være individuelle opgaver imellem hver session.