Sindsro - Slip dine gamle overbevisninger

Et personligt forløb til dig der ønsker resultater der kan mærkes. Et personligt forløb til dig der ønsker at udforske dig selv. Et personligt forløb til dig oplever at det kan være svært at find en balance imellem dine drømme og ønsker og omverdens forventninger.

  • META sundhed - Undersøg det følelsesmæssige tema bag det fysiske symptom TFT     -
  • Tankefeltterapi   - Slip dine overbevisninger, forløs traumet bag
  • TBT    - Transbiologisk traume terapi - heal dine traumer igennem kroppen

Terapi@anneleonhard.dk

 Gratis forsamtale

20423335

 

 

 

 

Sindsro er en Meta uddannelsen i dig selv, et uddannelses forløb med udgangspunkt i tankefeltterapi og oplevelsesorienteret psykoterapi. uddannelsen tager udgangspunkt i dig, dine overbevisninger, tanker, følelser og fysisk ubehag. Med tankefeltterapi får du et konkret redskab til effektivt at forbedre din livskvalitet, fysisk og psykisk trivsel.

Forløbet giver dig en solid viden om hvem du er . Forløbet giver dig mulighed for at heale og forløse dine traumer via kroppen og slippe dine begrænsende overbevisninger.

 Det er et år med reflektioner og selvindsigt hvor du også bliver istand til l at udfører tankefeltterapi på dig selv nemt og effektivt.

Målet er at du finder ro i dig selv og dit indre. Målet er at du slipper stress,  fysisk og psykisk ubehag og efterfølgende har en viden om hvordan du vil kunne ændre på din tilstand .

Denne uddannelse henvender sig til dig der gennem kortere eller længere tid har følt dig drænet for energi, følt dig stresset og presset og ikke helt kunne finde ro og nærvær. Det er til dig der ikke helt syntes du er god nok som du er og som en kamæleon tilpasser dig omgivelserne, og på den måde høster anerkendelsen frem for at hente den fra dig selv.

Efter uddannelsen har du

  • Indsigt i dig selv og dine mønstre og hvordan de har påvirket dig og hvordan de vil påvirke dig i fremtiden

  • Indsigt i tankefeltterapien

  • Indsigt i meditative traume forløsende teknikker

  • Lært hvordan du i hverdagen kan hjælpe dig selv til en lettere og mere energifyldt hverdag - hvor dine overbevisninger ikke længere trækker rundt med dig.

Book dit forløb her

Uddannelsen er 100% 1:1 for at der kan være 100% fokus på dig og din proces.

Den er fordelt over 12 måneder med 3 sessioner den 1. måned og en session hver måned i de efterfølgende 11 måneder.  Der vil være individuelle opgaver imellem hver session.