Tankemylder – Stjæler du du din egen tid

Heyyy der er noget eller nogen der stjæler min tid !

Kender du den følelse. Følelsen hvor du sidder i stolen og bliver lidt små vred og irriteret over at der er nogen der stjæler din tid. Du når ikke det du gerne vil eller det du plejer.

Tag et seriøst kik på dine tanker.

De kan om nogen være en tidsrøver, også uden du er bevidst om det. Du kan også kalde det tankemylder.

Jeg har haft flere perioder i mit liv hvor verden har været utilstrækkelig. Mennesker omkring mig stjal min tid. Det var ikke noget jeg selv har været herrer over.  Jeg var overbevist om at det der skete i mit liv var ude af mine hænder. Men da jeg løftede hovedet fra puden og kikkede ud af sprækken på den dyne jeg havde trukket over mig opdagede jeg, at mine tanker havde stået i kø for at blokerer min vej.

Det var ikke mand og børn, mennesker ude i verden det var mig selv.

Tankemylder er en tilstand, hvor dit sind er fyldt med en uendelig strøm af tanker. Tankerne hopper fra emne til emne uden en klar retning eller mål.

Denne tilstand, der kan være både udmattende og stressende, og det kan være svært at komme ud af, når du først er fanget i den.

Mange af os har oplevet tankemylder på et eller andet tidspunkt i livet.

Det kan ske, når du skal sove, eller når du har nogle ting der bare skal være færdige. Tankerne kan være alt fra bekymringer om fremtiden til minder fra fortiden. De kommer og gå uden nogen åbenbar grund.

Den største udfordring ved at tankerne står i kø  er, at det kan føre til følelsesmæssig stress og angst. Når du konstant har en strøm af negative eller bekymrende tanker, kan det være svært at slappe af og finde ro. Det kan også føre til problemer med at holde fokus på den opgave du er i gang med. Hjernen  springer hele tiden fra det ene emne til det andet.

Jeg fandt en måde at  håndtere mine tanker på.

Transbiologisk traumeterapi en metode, der hjalp mig  med at bringe ro og fokus i mit sind. Ved at jeg bevidst fokuserer på en enkelt ting, som f.eks. den fysiske fornemmelse jeg havde i kroppen og arbejde med hvor den stammede fra.

Det hjalp mig på flere planer med at berolige mit urolig nervesystem  og dæmpede den måde dit hoved lave "ø-hop" med dine tanker.

At blive overmandet af sine egene tanker kan være en udfordring, men det er ikke en uovervindelig en. Ved at lære  om traumet bag dit tankemylder  kan du skabe mere ro og balance i dit sind og dit liv.