Få fat i årsagen til dit ubehag. Ofte er det kun nødvendigt med få handlinger.

Få din bog om Tankefeltterapi- effektiv hjælp

 

 

 

Tankefeltsterapi kan bruges i behandlingen af alle former for følelsesmæssig stress, og fysiske smerter og i behandlingen hos mig kombinerer jeg tft med tankefeltterapi
TFT er en kombination af samtale og lette små bank på punkter, i dit ansigt på din krop og hænder. De små bank er med til at ændrer på de signaler, der giver den for dig uhensigtsmæssige reaktion, de negative tanker/følelse og din måske irrationelle adfærd.
En effektiv behandling af følelsesmæssigt og fysisk ubehag. Tankefeltsterapi er en behandling hvor Forandringerne kan ske hurtigt.

 

 

 

Jeg er ikke glad for evighedsterapi.

Selvfølgelig er det svært at sige hvor lang tid en behandling vare, men taler vi om behandling med tankefelt terapi så er 5 gange som regel nok til at der er kommet en varig og effektiv effekt ud af det.

Kommer du f.eks med en stress problematik retter vi hurtigt blikket imod hvad det er der er årsag til din stress- og behandler det. Ingen tidsspilde og snakken udenom.

Hvad  tænkte jeg egentligt om tankefeltterapi første gang jeg mødte metoden. Det var hos en terapeut jeg gik hos i forbindelse med min uddannelse som psykoterapeut. Jeg vidste faktisk ikke det var tankefelt jeg var blevet ”udsat” for – det eneste jeg kunne konstaterer var at jeg var rolig i krop og tanker bagefter.Og så var det ”bare" flettet ind i en almindelig samtale hvor jeg var forsvundet ind i en meget dyb følelse af sorg og vrede, jeg ikke kunne komme ud af igen. Små bank på inderside og yderside af øjenbrynet så var jeg tilbage i en tilstand hvor kroppen var rolig og tankerne fredelige.

Grunden til at jeg husker det så tydelige 6 år efter er at det var anderledes end det jeg ellers havde prøvet og det virkede på et lang dybere plan.

 

 

 

Spar 750,- køb klippekort til 5 x samtale kombineret med tankefeltterapi

Du far 5 sessioner a 75 minutters varighed og redskaber til at arbejde videre hjemme - følg linkene herunder  - køb dit klippekort og bestil tid online