Flere har foreslået mig at lave online kurser indenfor tankefelt terapi - det er der sikker mange der er rigtig gode til, men det er ikke den vej jeg ønsker at gå med min behandling.

Min erfaring siger mig at når man har med mennesker at gøre der befinder sig i en sårbar situation så er det ikke det rigtige sted at starte sin behandling - med et online kursus.

Jeg er faktisk imod evighedsterapi. Selvfølgelig er det svært at sige hvor lang tid en behandling vare, men taler vi om behandling med tankefelt terapi så er 5 gange som regel nok til at der er kommet en effektiv effekt og en varig effekt ud af det. Kommer du f.eks med en stress problematik retter vi hurtigt blikket imod hvad det er der er årsag til din stress- og behandler det. Ingen tidsspilde og snakken udenom.

Men hvad  tænkte jeg egentligt om tankefletterapi første gang jeg mødte metoden. Det var hos en terapeut jeg gik hos i forbindelse med min uddannelse som psykoterapeut. Jeg vidste faktisk ikke det var tankefelt jeg var blevet ”udsat” for – det eneste jeg kunne konstaterer var at jeg var rolig i krop og tanker bagefter.Og så var det ”bare" flettet ind i en almindelig samtale hvor jeg var forsvundet ind i en meget dyb følelse af sorg og vrede, jeg ikke kunne komme ud af igen. Små bank på inderside og yderside af øjenbrynet så var jeg tilbage i en tilstand hvor kroppen var rolig og tankerne fredelige. Grunden til at jeg husker det så tydelige 6 år efter er at det var anderledes end det jeg ellers havde prøvet og det virkede på et lang dybere plan.

 

Tankefeltsterapi bruges i behandlingen af alle former for følelsesmæssig stress, og til behandling af fysiske smerter

TFT er en kombination af samtale og lette små bank på punkter, placeret i dit ansigt på din krop og hænder. De små bank er med til at ændrer på de signaler, der giver den for dig uhensigtsmæssige reaktion, de negative tanker/følelse og din måske irrationelle adfærd.

En effektiv behandling af følelsesmæssigt og fysiks ubehag. Tankefeltsterapi er en behandling hvor du hurtig opnår en forløsning af dit fysiske eller følelsesmæssige ubehag.