Tankefeltterapi

Få fat i årsagen til dit ubehag. Ofte er det kun nødvendigt med få handlinger.

Få din bog om Tankefeltterapi- effektiv hjælp

 

 

 Anne LeonhardFå en stressfri og en smertefri hverdag med kombinationen, af  tankefeltterapi, transbiologisk traume terapi og metasundhed

Hverdagen er noget vi ikke beskæftiger os med, den er der jo bare, og vi skal tilpasse os til den.

 

Metasundhed er en helhedsorienteret analyseredskab eller metode til at forstå årsagen til sygdom, det betyder at se det tingene fra alle sider - ovenover, ved af og udover.

Jeg stiller ikke diagnoser, det overlader jeg til lægerne. Men en metasundhedsplan kan være en stor hjælp til at kunne forstå og beskrive de traumer som har sat sig i din krop.

 

Tankefeltterapi (TFT) og  transbiologisk traumeterapi (TBT)er metoder til at forløse de traumer der ligger bag ved dit fysiske eller psykiske symptom.

Tankefeltterapi er en kombination af den viden der kommer fra østen omkring medianpunkter og vores egen vestlige samtaleterapi. Du vil blive bedt om at holde fokus på det tanker og følelser der skaber ubehag  i dig. Stimuleringen af medianpunkterne og samtalen vil lige så stille forløse traumet og efterlade dig en tilstand af at være rolig - fredfyldt og let. Punkterne på billede bliver stimuleret ved små bank med fingrespidsen. Det er samtidig en metode som du uden problemer ville kunne udfører på dig selv - hjemme hos dig selv.

 

TFT vil Sammen med TBT forløse det bagvedligggende traume som er årsagen til dit ubehag. Tit er vi ikke bevidste om hvad det er der ligge bag ved et symptom om det er stress, psykisk eller fysisk smerte. Traumer er ikke kun forårsaget af voldsomme begivenheder som krig, biluheld og vold. Et traume kan være "almindelige" begiveheder hvor du har oplevet dig selv som handlingslammet.

 

Tankefeltterapi er godkendt som evidensbaseret behandlingsmetode i f.eks USA.

Læs mere her om undersøgelser af TFT og hvordan metoden virker.

https://www.eftuniverse.com/

http://tfttapping.com/

https://www.energypsych.org/page/23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spar 750,- køb klippekort til 5 x samtale kombineret med tankefeltterapi

Du far 5 sessioner a 75 minutters varighed og redskaber til at arbejde videre hjemme - følg linkene herunder  - køb dit klippekort og bestil tid online