Tankefeltterapi

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi (TFT) er en terapiform som er udviklet af den amerikanske psykologen Roger Callahan omkring 1980.

Tankefeltterapi er en terapiform, der fokuserer på at lindre traumer ved at stimulere kroppens energisystem.

TFT er en form for akupunktur uden nåle, som involverer tapping på bestemte medianbaner på kroppen mens man fokuserer på den eller de udfordringer du har.

Tankefeltterapi (TFT) er en terapeutisk tilgang, der bruger en kombination af kognitiv og adfærdsmæssig terapi, sammen med lette bank på punkterapi ansigtet og overkroppen. teknikker og øjenbevægelser. Med TFT kan en række  følelsesmæssige problemer og psykologisk stress behandles ved at fokusere på kroppens energisystemer.

TFT bygger på teorien om, at negative følelser og overbevisninger skaber en blokering eller ubalance i kroppens hvilket kan føre til fysiske og psykologiske symptomer.

Ved at stimulere specifikke akupunkturpunkter på kroppen, mens man fokuserer på det problem eller den følelse, man ønsker at arbejde med, kan blokeringen fjernes, og energistrømmen gendannes.

Under terapien  bruger normalt en kombination af spørgsmål og øvelser til at identificere og behandle de underliggende følelser, der forårsager problemet.

En session vil typsisk være at jeg guider dig  gennem en række øvelser, hvor du skal fokusere på dine tanker..  samtidig vil jeg  banke på bestemte akupunkturpunkter på kroppen. Processen gentages flere gange indtil den følelsesmæssige belastning af problemet er lettet.

En af fordelene ved TFT er, at det normalt er en kortvarig behandling, og du vil hurtigt  oplever forbedringer i dine symptomer inden for max seks sessioner.

 

psykoterapi og tankefeltterapi