Metode

Hav tålmodighed. Denne side er under redigering

Min værktøjskasse og uddannelsesmæssige baggrund er mangfoldig. Den indeholder blandt andet

 

  • Psykoterapi

  • Tankefeltsterapi

  • P.B Sundhedskommunikation

  • P. B Special pædagogik

  • Regressionsterapi

  • Reiki healing

  • Access bar

 

Tankefeltsterapi bruges i behandlingen af alle former for følelsesmæssig stress, og til behandling af fysiske smerter 

TFT er en kombination af samtale og lette små bank på punkter, placeret i dit ansigt på din krop og hænder. De små bank er med til at ændrer på de signaler, der giver den for dig uhensigtsmæssige reaktion, de negative tanker/følelse og din måske irrationelle adfærd.

En effektiv behandling af følelsesmæssigt og fysiks ubehag.  Tankefeltsterapi er en behandling hvor du hurtig opnår en forløsning af dit fysiske eller følelsesmæss

 

Regressionsterapi er en spirituel terapi der bringer dig tilbage til netop det sted hvor du første gang kom i kontakt med de begrænsende følelser du lige nu mærker i livet, enten i nuværende liv eller tidligere liv.  Det er en behandling hvor du, liggende på briksen (fuldt påklædt og med tæppe over dig) bliver guidet rundt i de svære følelser, og en for en forløser i de traumer der ligger gemt i det. Du vil i denne terapi få en dyb indsigt i dit følelses liv og vil opdage at det giver en dyb forløsning helt på celle plan.

Reikihealing er et healing system der gør det muligt på en ufarlig og naturlig måde at skabe ro og mentalt, fysisk og følelsesmæssigt velbefindende.

 

Reiki er en healingsmetode til understøttelse af kroppen og sindets helbredelse, men du skal aldrig undlade at søge læge hjælp ved opstået sygdom.

Energien bevæger sig på et dybt plan og den virker der hvor modtageren har mest brug for den. Reikihealingen frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance.

Reikihealing kan bruges til alle – både små børn og ældre, gravide og operations-patienter, reiki styrker dig også i at forblive sund og rask.

Reiki healing virker også som fjernhealing.

Du vil efter endt behandling opleve en indre ro, lider du af tanke mylder vil du også her kunne mærke at du falder helt til ro.

Access bar er en energi behandling hvor jeg arbejder på 32. Forskellige punkter på hhv kraniekanten og på toppen af hovedet. Det er en afslappende behandling som blandt andet kan reducerer søvnproblemer, stress, indre ro og klarhed og hjælpe dig til at være i nuet. Behandlingen foregår som de to foregående behandlinger reiki healing og regressions terapi, på briksen fuldt påklædt og under et tæppe. Access bar er en behandling der vil give dig fokus og ro i tankerne.

 

 

Alle disse metoder incl. Min viden og uddannelse indenfor psykoterapi og special pædagogik bliver samlet til at kunne hjælpe dig ud af gamle opslidende mønstre, følelsesmæssige og fysiske smerter

 

Ring eller skriv gerne hvis du ønsker at vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller se her