TFT

TFT tager udgangspunkt i den østlig meridianlære og vestlig kognitiv terapi. Her fokuseres på bevidsthed og følelser og samtidig aktiveres meridianbanerne, der er vores energi transportsystem. Ved stress, depression, traume o.a. tilstande, vil medianerne blive blokeret, og der vil ikke komme energi nok rundt til de tilhørende organer.

Med TFT ændrer man på de signaler, der giver den for dig uhensigtsmæssige reaktion, de negative tanker/følelse og din måske irrationelle adfærd. Ubehaget bliver ”banket” væk.

Tankefeltet er en del af det elektromagnetiske felt, der omgiver vores krop. Det aktiveres, når vi tænker på et problem eller er i en svær situation. Når hjernen vurderer, at der er fare på færde, aktiveres vores nervesystem, og vi bliver overvældet af vores følelser. En af årsagerne til at du bliver overvældet er, at du med din hjerne ikke er i stand til klart at modtage og forstå signalerne fra omverdenen. Der er som man siger “støj” på modtageren, og det er støjen, vi reagerer på med smerte eller ubehag, for den gør, at vi “misforstår” situationen. Det er derfor, vi stadig kan reagere på et traume eller en negativ hændelse mange år efter den fandt sted.

Med tankefeltterapi kan man finjustere tankefeltet, så du rammer den rigtige kanal eller frekvens, så det oplevede ubehag forsvinder.

TFT kan med fordel bruges i behandlingen af alle former for følelsesmæssig stress.

Behandling

Arbejdet med dit tankefelt starter med en behandling i min klinik, hvor vi i fællesskab finder det fokus, du vil arbejde med i den næste periode. Vi sidder over for hinanden, og jeg banker blidt dine centrale felter, og vejleder dig i, hvad du skal sige. I processen kommer det frem, om det skaber forandringer for dig, sker der meget lidt, ændre jeg i formuleringen, og vi arbejder videre indtil, der skabes forandring for dig.

Du lærer hurtigt at banke, da det repeteres mange gange, og naturligvis forklarer jeg hele tiden, hvad der sker. Netop denne banken skal du fortsætte med, når du kommer hjem, og til vi ses næste gang.
Nogle oplever forandring med det samme, andre har brug for flere behandlinger. Det er meget individuelt. Det anbefales, at vi ses nogle gange, men det er i virkeligheden op til processen og dit arbejde og ønske om forandring.

 

TFT-behandling er en effektiv og veldokumenteret metode (www.tankefeltterapi.dk)