Transbiologisk traume terapi. Hjælp til dine følelsesmæssige udfordringer

Transbiologisk traumeterapi - heal med hjertet

Transbiologisk traumeterapi  - Heal med hjertet.

Hjælp til Følelsesmæssige udfordringer.

Transbiologisk traumeteapi - heal med hjertet  vil  være med til at skabe en forbindelse mellem dine følelser og at give dem plads til at blive anerkendt og følt.

Når du tillader dig selv at føle dine følelser, kan du slippe  blokeringer og negative energier. Alt det der kan forhindre dig i at føle dig i balance.

Du vil opdage, at dine følelser ikke behøver at styre dit liv. De kan blive til en ressource. Følelserne som kan bruges til at forbinde dig med dit sande selv. Dine tanker skaber dine følelser.

Min lange udviklings rejserejse går igennem alm. psykoterapi. Rundt om  tankefeltterapi og mange andre metoder til transbiologisk traumeterapi - heal med hjertet og hypnoterapi.

Stadig er det det, transbiologisk traumeterapi - heal med hjertet der har haft størst betydning for mig og skabt mest ro i mit nervesystem.

At heale med hjertet på er at fokusere på kærlighed og medfølelse.

Når du praktiserer kærlighed og medfølelse over for dig selv og andre, kan du åbne dit hjerte og forbinde med dig selv på en dybere måde.

Kærlighed og medfølelse kan også hjælpe dig med at slippe af med negative tanker og overbevisninger. Det der måske forhindre dig i at leve et fuldt og lykkeligt liv.

For at opnå en dybere forbindelse med dig selv er det vigtigt at lytte til din intuition. Mærke det dine fysiske fornemmelser fortæller dig.

Når du  tager beslutninger ud fra dit hjerte og intuition, kan du opdage, at vejen åbner sig for dig , og dit  liv bliver mere fyldt med mening og formål.

Transbiologisk traumeterapi  - heal med hjertet var for mig vild indre rejse, og  en utrolig livsændrende oplevelse.

Når du tager denne rejse, kan du slippe af med blokeringer og negative energier.

Tålmodighed på  denne indre rejse er  vigtigt. Lige som kærlig og medfølende over for dig selv og andre. At tillade dig selv at åbne dit hjerte og forbinde med dit selv og det der omgiver dig.

Jeg har som generationer af kvinder i min familie set andre mennesker som en trussel imod min verden, samtidig med at jeg havde brug for en jeg kunne gemme mig bag ved.

Jeg er så glad og stolt over at jeg nu er istand til at stå helt alene uden at gemme mig bag nogen eller noget.

For mit vedkomne var det transbiologisk traume terapi der gjorde den store forskel.

Jeg fik arbejdet med mit fysiske og psykiske ubehag ved at skulle træde frem og være synlig. Den måde jeg bedst kan beskrive på hvad det er der sker.

Det er at der hvor det fysiske ubehag ved en oplevelse eller et minde er stærkest vil du i de fleste tilfælde føle en fred og en accept af dig selv.

Vil du gerne mærke effekten