Transbiologisk traumeterapi

Transbiologisk traumeterapi - Hvad er et traume?

I transbiologisk traume terapi arbejder vi ud fra at  ethvert ubehag skylders et traume. Vi har alle mellem 5 til mange hundrede traumer med os.

Traumer skal her forstås som et frosset øjeblik, hvor du har været ude af kroppen.

Måske kender du det, at en ubehagelig oplevelse i en situation står som ”frosset” i din hukommelse. Du kan tydeligt se hele hændelsen for dig, som i en film for dit indre. Det at betragte dig selv udefra kaldes et traume .

Transbiologisk Traumeterapi (TBT) tager sit udgangspunkt i PeakStates-modellen som er en forbedret psykisk tilstand. Peakstate modellen er udviklet af den canadiske psykolog Dr. Grant McFetridge.  Den kan føles som en indre vedvarende tilstand af lykke og fredfyldthed. En sådan tilstand er mulig at opnå, når man har fået forløst sine traumer.

Hvad aktiver et traume ?

En trigger kan være næsten hvad som helst, der aktiverer den fastfrosne hukommelse i cellerne. Det kan fx være en lyd, en lugt, en tanke, en bevægelse, en person eller en hændelse. Alle traumer sidder i vores cellehukommelse og kan aktiveres, når vi oplever en trigger.

Målet med transbiologisk traumeterapi er  at finde det oprindelige traume, der hører til dit nuværende problem, og forløse det. På den måde kan du slippe fri af dit fysiske og psykiske ubehag én gang for alle.

Traumerne sidder på en streng, ligesom perler på en snor. Hver streng har sit eget tema. Det problem du oplever at have lige nu, sidder yderst på en traumestreng. Inderst på samme traumestreng sidder det oprindelige traume, der startede det tema dit problem handler om.

Du vil opleve en tilstand af  ro i dine tanker, fredfyldthed i dit hjerte og en lethed, afspændthed i din krop, i forhold til det tema du kom med.

Hvad er traumeterapi og hvordan foregår det?

Det foregår helt enkelt ved at du er opmærksomt til stede i de fysisk følte fornemmelser, du oplever i forbindelse med dit problem. Jeg guider dig til, hvad du skal gøre undervejs, ud fra det du fortæller mig. Når du er i det frosne øjeblik, skal du være der med kærlighed til dig selv og accept af alt, du mærker. På den måde frigives dine selvhelbredende kræfter og dit traume forløses.

.