Om mig

Jeg har gået vejen selv

Jeg har selv været der hvor livet skulle kæmpes og ikke leves. Vred, indesluttet og helt uden at kunne mærke mig selv. Hvis nogen spurgte mig hvad jeg mærkede i kroppen, var det et spørgsmål som der ikke var noget svar på - der fandtes simpelthen kun hoved. Mit store glans nummer var altid at alt hvad der dukkede op af problemer omkring mig var alle andres skyld. Det gav lidt udfordringer for mig da jeg så endelig for 20 år siden begyndte at arbejde med mig selv. For selvindsigten var der ikke.

Den første uddannelse var oplevelsesorienteret psykoterapi - hele grundlaget for det jeg mestre idag. Derefter sexolog uddannelsen  - som lærte mig at sætte ord på min kvindelighed. Med regressionsuddannelse og reiki uddannelsen fik jeg ro på min spiritualitet og blev i stand til både at arbejde med andre, men også mig selv i tidligere liv, hvilket var starten på det dybere arbejde med min traumer og dybe sår som jeg bar med mig. Tankefeltterapi, transbiologisk traume terapi og hypnosen fik mig det sidste stykke fra kaos til indre ro. Specielt transbiologisk traume terapi gav mig nogle kæmpe indsigter i de traumer jeg bærer med mig. Men det er kombinationen af det samlede uddannelses forløb der har ændret min verden og måden jeg ser mig selv på men også min tilgang til min omverden.

Fra kaos til indre ro

Med baggrund i min egen vej fra kaos til indre ro bliver terapi er et samarbejde om din personlige proces, hvor du og jeg samarbejder for at identificerer og håndterer de underliggende årsager til dine udfordringer. Din proces er vigtig for mig fordi jeg ved hvor vigtigt der er at have ro til processen.

Traumeforløsende psykoterapi

Transbiologisk traumeterapi - heal med hjertet

Gennem kraftfulde værktøjer som bla. hypnose og tankefeltterapi hjælper jeg med at transformerer udfordringer som stress, lavt selvværd og følelsesmæssige blokeringer til, indre ro, stærk selvværd og selvtillid.

Fra kaos til indre ro

Terapi er et samarbejde om din personlige proces, hvor du og jeg samarbejder for at identificerer og håndterer de underliggende årsager til dine udfordringer.

traumeforløsende psykoterapi

Jeg ønsker at skabe et trygt og støttende rum for dig, hvor du kan udforske dine følelser og udfordringer uden frygt for at blive dømt eller kritiseret.

Uanset om du kæmper med angst, depression, stress eller andre udfordringer i livet, er jeg her for at hjælpe dig med at opnå balance, trivsel og øget livskvalitet.

Traumeforløsende psykoterapi

vættab

Jeg er bevidst om at livet kan være udfordrende, og at vi som mennesker kan opleve smerte og lidelse. Men jeg tror, at ved at accepterer og omfavne vores smerte, kan vi  vokse som individer  og finde en dybere mening og indsigt i os selv og vores liv.

eksistentielle samtaler er en måde at opdage og undersøge dine værdier, tro og livssyn. Det kan hjælpe med at skabe en størrer forståelse af dig selv og din plads i verden.

Ensomhed

Jeg tror på at vores handlinger og valg i livet har en dyb indvirkning på vores skæbne og verden omkring os. V har en frihed til at vælge vores egen vej og skabe vores liv, men med denne frihed kommer også et ansvar.

Eksistentielle samtaler er en værdifuld og meningsfuld måde at udforske livets store spørgsmål på, og kan være en vigtig del af din personlige vækst og udvikling. Det kan også føre til en større følelse af sammenhæng og tilfredshed i livet.

Bestil tid på terapi@anneleonhard.dk 

#hypnoterapi #psykoterapi #sexolog #traumeterapeut #reikihealer #tankefeltteraeput #regressionsterapeut #Specialpædagog #Bachelorisundhedskommunikation